500 festede med Chris MacDonald

 

For at bruge en forslidt kliche, så kan vi roligt fastslå, at Chris MacDonald kom, så og sejrede. Igen.

Håbet var 350 tilhørere. Nu kom der 500, så det kan kun betegnes som en stor succes for initiativgaruppen.

 

Blandt tilhørerne var også Actionefterskolen Sydlangeland, Magleby Fri- og Efterskole og Langelandske teenagere med forældre og bedsteforældre, der alle lærte om HUA, rummenering, attitude, vigtigheden af søvn, frontallappen med afdeling 1 for negativt bræk og afdeling 2, det helt modsatte med, positivt gylp.

 

- Det glædede os ekstra meget, at der kom over 100 gæster fra Fyn. Det var et andet af vore ønsker, der her blev opfyldt, udtaler Susanne F. Nielsen fra Fitness Nord, bare en af de mange initiativtagere til aftenens arrangement.

 

 

- Dog lidt ærgerligt at der trods alt var nogle stykker, der valgte at blive hjemme på sofaen og rummenerede negativt, altså brugte den forkerte hjernehalvdel, tilføjer Ivan Nielsen, også med i den aktive gruppe.

Ømhed i lattermusklerne

 

Men de, der kom fik en forrygende oplevelse, og mon ikke alle vågnede op fredag morgen, med behageligt  smil på læberne og en nærmest tømmermandsagtig ømhed i lattermusklerne. Men også med masser af ny energi og viden om, hvordan hverdagen kan blive nemmere med den rigtige motivation og et fælles sprog.

 - Chris MacDonald kom så og sejrede, og det føler vi egentlig også, at vi i TPL-gruppen gjorde med dette fælles langelandske arrangement, siger Ivan Nielsen.

 

- Vi har mødt en utrolig opbakning fra rigtig mange, og det giver bestemt mod på mere. Langeland er fyldt med frivillige, der i deres lokalområde yder en uvurderlig indsats.

Når al den fælles energi bliver sat sammen, er der grobund for succes på Langeland - altså positiv attitude på vores ø og også på den anden side af broen, udtaler Jytte Frederiksen og Lars Godfredsen fra henholdsvis Rudkøbing Gymnastikforening og Rudkøbing Badmintonklub.

 

 

TPL-gruppen bestod denne gang af Rudkøbing Gymnastikforening, Rudkøbing Badmintonklub, Fitness Nord, Bagenkop Familie Fitness med SUPER support af Actionefterskolen og Magleby Fri- og Efterskole.

 

- Når vi vil, når vi har viljen og viljestyrken til at skabe succes, så går det hele meget nemmere, lyder gruppens slutbemærkning, frit efter Chris MacDonald.